22febrer2018

En directe: Selecció musical

Finalitzen els treballs d'obertura de la franja auxiliar a la carretera dels Àngels Franja auxiliar de trànsit de la carretera dels Àngels. / Foto: Diputació de Girona
20 de juliol de 2017 Escrit per 

Finalitzen els treballs d'obertura de la franja auxiliar a la carretera dels Àngels

La Diputació de Girona ha finalitzat els treballs d'obertura de la franja auxiliar de trànsit de la carretera GIV-6703 de Girona a Madremanya, coneguda com la carretera dels Àngels.

Els treballs han consistit en el tractament de la vegetació en una franja de cinc metres d'amplada, a la part alta de la carretera, i nou metres, a la part baixa, en què s'ha estassat el sotabosc, s'ha podat i s'ha aclarit la vegetació arbòria.

Aquestes actuacions, que han creat el que s'anomena franja auxiliar de trànsit, converteixen la carretera en un lloc més segur en cas d'incendi forestal, en milloren les condicions de visibilitat i faciliten la tasca dels mitjans d'extinció.

A més, la reducció de combustible que representa l'actuació dificulta que a la carretera s'hi origini un incendi i en millora així les condicions de seguretat en cas que el foc s'hi acosti.

Els treballs, promoguts per la Diputació de Girona amb la col·laboració del Consorci de les Gavarres, han durat quatre mesos i han estat portats a terme per la Fundació Altem. Han afectat els municipis de Girona, Quart, Sant Martí Vell i Madremanya.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM