24febrer2018

En directe: Compàs de cobla (Sardanes)

Girocamping es reinventa i s'integra a la fira Sea Otter per compartir sinèrgies amb el cicloturisme Imatge de la passada edició del Girocamping. / Foto: Gerard Vilà (arxiu ACN)
24 de gener de 2018 Escrit per 

Girocamping es reinventa i s'integra a la fira Sea Otter per compartir sinèrgies amb el cicloturisme

Girocamping es reinventa i separa la part professional del saló de la fira dedicada al públic en general. El dia 1 de març se celebrarà el primer Congrés Girocamping Pro a l'Auditori de Girona.

S'adreçarà exclusivament al sector i combinarà ponències i debats amb un espai de networking i workshops.

Entre d'altres, aquí es parlarà de reputació on line o de la importància d'atraure clients combinant les tècniques tradicionals amb la comercialització a través de la xarxa. A més, també es tractaran temes relacionats amb el medi ambient.

La fira dedicada al públic en general, que fins ara també se celebrava a principis de març, passarà a fer-se al juny. I això serà així perquè s'integrarà amb la Sea Otter Europe, que se celebrarà el cap de setmana del 8 al 10 d'aquest mes al pavelló de Fontajau.

El president de l'Associació de Càmpings, Miquel Gotanegra, destaca que la idea d'integrar el Girocamping amb el certamen dedicat al turisme respon a la voluntat d'anar innovant amb nous formats de la fira per fer-la més atractiva. "Pensem que es poden establir sinèrgies interessants amb els visitants del festival Sea Otter, tenint en compte que el càmping és l'allotjament de referència del cicloturisme", ha concretat el president de l'associació.

De fet, durant la darrera edició del Girocamping –la cinquena- Gotanegra ja va avançar la intenció de buscar nous espais. L'any passat, la fira va comptar amb uns 120 estands, va arribar als 11.200 metres quadrats de superfície i va ocupar el 100% dels espais disponibles. La fira es va repartir entre el Palau de Fires i una carpa exterior (dedicada al món de l'autocaravana i els accessoris de càmping).

L'any passat, Girocamping es va celebrar del 2 al 5 de març i va rebre més de 20.000 visitants. A més, també va ser el primer any en què es va internacionalitzar, rebent expositors de França, Portugal i Itàlia.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM