22febrer2018

En directe: Selecció musical

Tres llagosterencs es graduen en Educació Secundària a l’aula Reaprèn de Llagostera Els alumnes amb la coordinadora de l’Espai Educatiu Reaprèn de Llagostera. / Foto: Ajuntament de Llagostera
18 de juliol de 2017 Escrit per 

Tres llagosterencs es graduen en Educació Secundària a l’aula Reaprèn de Llagostera

Els llagosterencs Soufyan El Khattabi, Nouhaila Sadek i Kissima Sillah, alumnes de l'Espai Educatiu Reaprèn de Llagostera han acabat el Graduat en Educació Secundària.

En Soufyan és el primer alumne que fa la formació del Graduat d'Educació Secundària íntegrament a l'aula Reaprèn de Llagostera. Va començar el gener del curs 2014-2015 i ha acabat el març del curs 2016-2017. Els altres dos alumnes han fet algunes assignatures que tenien pendents després d'haver passat per una escola d'adults.

En un futur no gaire llunyà, a en Soufyan li agradaria poder estudiar cuina, però actualment porta l'empresa familiar. Si tot va bé, el curs següent la Nouhaila farà el cicle formatiu de Gestió administrativa a Sant Feliu de Guíxols i en Kissima farà Cures d'auxiliar d'infermeria a Girona.

L'Ajuntament de Llagostera va posar en marxa l'aula Reaprèn el setembre del 2014. Es tracta d'una proposta educativa adreçada a joves, de més de 16 anys, i adults que vulguin reprendre els estudis.

Amb aquest nou servei s'ofereix la possibilitat de fer formació reglada a Llagostera. L'aula per a persones adultes, disposa dels recursos idonis per a formar-se: ordinadors amb connexió a internet, material de consulta i el suport d'un educador que guia i assessora els alumnes al llarg del procés d'aprenentatge.

Entre l'oferta formativa hi ha el Graduat d'Educació Secundària, diversos cicles formatius de grau mitjà i grau superior, el Curs de preparació per a la prova d'accés a cicles de grau superior i cursos de reforç de llengua catalana.

Tots els cursos s'ofereixen a través de l'Institut Obert de Catalunya. Per a més informació sobre l'oferta formativa de l'Espai Educatiu Reaprèn pots consultar el web de l'Ajuntament de Llagostera.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM