22febrer2018

En directe: Selecció musical

Tens més de 70 anys? Llagostera busca Hereu i Pubilla Gold Edition! Foto: Comissió de Festes de Llagostera
6 de setembre de 2017 Escrit per 

Tens més de 70 anys? Llagostera busca Hereu i Pubilla Gold Edition!

En motiu de la Festa Petita que es realitzarà el dissabte 16 de setembre, la Comissió de Festes de Llagostera està buscant candidats per ser Hereu i Pubilla Gold Edition.

Així doncs, es busquen persones de més de 70 anys que hi vulguin participar i presentin la seva candidatura. Per a fer-ho, cal posar-se en contacte amb l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, al telèfon 972 83 00 05 o bé al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Des de la Comissió, també s'ha fet una crida a tothom que conegui a persones de més de 70 anys per animar-los a presentar-se.

L'elecció es farà el dissabte 16 de setembre durant la Festa Petita i durant el sopar popular que es realitzarà a la pista esportiva (davant de la Piscina Municipal) i les votacions es realitzaran de manera presencial el mateix dia.

La Festa Petita neix de les ganes de Festa Major, una festa succedània i molt reduïda però que permetrà acomiadar l'estiu com cal.

Durant tota la jornada es realitzaran diverses activitats que recordaran els dies de festa grossa: cercavila d'inici de festa, gimcana infantil, Quo Vadis, proclamació de l'Hereu i la Pubilla Gold Edition, pregó de Festa Petita, ball de bengales, sopar popular i finalitzarà amb música per a totes les edats.

Pots consultar la programació de la Festa Petita de Llagostera AQUÍ.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM