25maig2018

En directe: Selecció musical

Comencen els cursos de robòtica i noves tecnologies a Llagostera Un dels cursos de robòtica i noves tecnologies a Llagostera. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)
20 de novembre de 2017 Escrit per 

Comencen els cursos de robòtica i noves tecnologies a Llagostera

Aquest passat cap de setmana s'ha iniciat la programació dels cursos Llagostera 3.0 al Centre de Recursos Tecnològics de Llagostera.

Compte amb la participació de LEGO Education ROBOTIX, l'Editorial Vicens Vives, Samsung, i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

En total s'han programat 16 sessions, entre cursos, tallers i capsules d'iniciació a la robòtica, a la programació i a l´ús de diverses eines tecnològiques. Els cursos estan pensats per a nens i nenes a partir de 5 anys.

La programació s'emmarca dins les actuacions del Pla de Barris i del projecte Llagostera 3.0, adreçat a les famílies del municipi, per tal de poder ampliar i/o perfeccionar els coneixements adquirits als centres educatius amb l'objectiu de trencar la dificultat d'accés a la tecnologia, ja sigui per motius de formació o econòmics', tal i com ha explicat el regidor Ramon Soler.

L'Ajuntament ha invertit 45.000 euros en la compra 81 robots educatius, 60 tablets, 9 ordinadors portàtils, màquines i mecanismes motoritzats, sets d'energies renovables i sets de pneumàtica que han servit per equipar el Centre de Recursos Tecnològics i cedir-los als centres educatius de primària i secundaària del municipi.

El centre estarà obert tots els divendres de 17 a 20 h i els dissabtes de 10 a 13:30 i de 16 a 19:30. L'accés és lliure i gratuït a partir dels 5 anys i els menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

La programació i les inscripcions als cursos es poden consultar i realitzar des del web de l'Ajuntament de Llagostera.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM