23febrer2018

En directe: Selecció musical

Comença la recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal de Llagostera del 2018 Una de les sessions de tria de propostes ciutadanes pel pressupost municipal. / Foto d'arxiu (Ajuntament de Llagostera)
1 de desembre de 2017 Escrit per 

Comença la recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal de Llagostera del 2018

Un any més l'Ajuntament de Llagostera ha reservat una partida de 40.000 €, del capítol d'inversions del pressupost municipal pel 2018, on els ciutadans decidiran a què destinar-los.

Per fer-ho s'ha iniciat un procés de recollida de propostes que un cop validades i prioritzades seran sotmeses a votació popular.

Com a novetat, enguany, s'obrirà el procés als joves que actualment estan estudiant l'ESO a l'Institut de Llagostera amb la voluntat d'involucrar-los en les dinàmiques de participació. La proposta més votada per aquest joves, serà incorporada a la resta de propostes que es sotmetran a la votació final.

De l'1 al 22 desembre es podran fer arribar propostes mitjançant el formulari online que trobareu al web del consistori o bé utilitzant la butlleta que rebreu a casa properament.

D'altra banda, del 8 al 22 de gener es durà a terme la fase de validació tècnica de les propostes i la seva priorització i del 29 de gener al 26 de febrer es farà la votació popular on els majors de 16 anys podran votar de forma telemàtica i presencial.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM