23febrer2018

En directe: Selecció musical

Presentaran un "inventari de danys" de l'aplicació del 155 als departaments de la Generalitat i empres públiques Palol i Antolí aquest divendres 17 de novembre de 2017 al davant de la seu de la Generalitat a Girona. / Foto: Lourdes Casademont (ACN)
17 de novembre de 2017 Escrit per 

Presentaran un "inventari de danys" de l'aplicació del 155 als departaments de la Generalitat i empres públiques

L'associació ServidorsCAT està elaborant un informe on es vol visualitzar i recollir l'impacte i les conseqüències "reals" de les mesures adoptades per l'estat espanyol amb l'aplicació de l'article 155 de la constitució espanyola.

Es tracta d'un document viu, que s'anirà actualitzant i que es presentarà de forma oficial en els pròxims dies amb l'objectiu de ser una eina de denúncia però també per "vetllar" per les institucions catalanes, els treballadors i els usuaris que reben els serveis.

L'han anomenat "inventari de danys" i s'està elaborant a través d'un treball en xarxa amb representants de tots els departaments de la Generalitat i d'empreses públiques. També hi col·laboren el sindicat Intersindical i la sectorial dels treballadors públics de l'ANC, entre d'altres.

"L'afectació és més greu dels que ens pensem, no es pot normalitzar aquesta situació", afirma una de les representants de la Intersindical CSC que aquest divendres han convocat una assemblea de treballadors de la Generalitat a Girona.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM