23febrer2018

En directe: Selecció musical

Un jove que anava molt begut s'estimba amb el cotxe daltabaix del pont de l'Areny de Girona El pont de l'Areny de Girona amb part de la tanca destrossada i les restes del cotxe daltabaix. / Foto: Xavier Pi (ACN)
20 de desembre de 2017 Escrit per 

Un jove que anava molt begut s'estimba amb el cotxe daltabaix del pont de l'Areny de Girona

L'accident ha tingut lloc pels voltants de les quatre de la matinada. El jove, que té 28 anys i és veí de la ciutat, havia agafat el volant del cotxe després d'ingerir una gran quantitat d'alcohol.

A més d'anar begut, quan sortia del carrer Ultònia per enfilar cap al pont de l'Areny, el jove s'hauria distret mirant el mòbil.

Això ha fet que el cotxe continués recte i tant ell com el vehicle s'hagin estimbat daltabaix del pont. De fet, abans de caure, el cotxe s'ha emportat part de les dues tanques de protecció que hi ha al lloc (una, la que separa la calçada de la vorera; i l'altra, la barana del pont).

El vehicle s'ha precipitat per un desnivell d'uns 5 metres d'alçada i ha anat a parar a la llera de l'Onyar. Arran de l'accident, s'han activat diverses unitats de la Policia Municipal, els Bombers i dues ambulàncies del SEM.

Tot i l'espectacularitat del sinistre, el jove pràcticament n'ha sortit il·lès. Segons informa el SEM, el noi ha quedat ferit menys greu, tot i que se l'ha traslladat fins a l'hospital Josep Trueta per fer-li un reconeixement.

Això sí, el jove no s'estalviarà de passar davant del jutge. I és que la Policia Municipal l'acusa d'un delicte contra la seguretat del trànsit per haver agafat el volant begut. De fet, la lectura de l'alcoholímetre ha estat taxativa. El jove ha donat un resultat de 0,76 mg/l d'aire expirat; és a dir, més del triple del permès (perquè el límit màxim es troba en 0,25 mg/l).Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM