25maig2018

En directe: Selecció musical

A la primavera han de començar les obres de millora de la C-25 a Riudellots de la Selva Imatge del mapa on s'ubiquen les obres que ha tret a licitació la Generalitat. / Foto: Departament de Territori i Sostenibilitat
2 de gener de 2018 Escrit per 

A la primavera han de començar les obres de millora de la C-25 a Riudellots de la Selva

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha tret a licitació aquest passat divendres els treballs de millora de la carretera C-25 al seu pas per Riudellots de la Selva.

Les obres consisteixen en eixamplar i reforçar el ferm de la carretera en un tram de 2,2 quilòmetres. Actualment la calçada varia dels 7 als 7,5 metres.

Amb aquests treballs es pretén formar dos carrils de 3,5 metres cadascun i dos vorals d'1'5 metres, amb l'objectiu de millorar tant la fluïdesa com la seguretat del trànsit.

El pressupost per aquesta obra és d'1'7 milions d'euros i des de la Generalitat calculen que les obres començaran la primavera del 2018 i estaran llestes al cap de sis mesos.

A més, aquesta actuació contempla pavimentar tot el tram, millorar-ne el drenatge, la senyalització i les barreres de seguretat, formar un nou tram per a la instal·lació de fibra òptica i desviar els serveis afectats com gas natural i la xarxa de telecomunicacions.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM