26maig2018

En directe: Selecció musical

L'entitat ecologista Limnos denuncia que un polígon de Cornellà del Terri aboca aigües contaminades Fotomuntatge fet per l'entitat Limnos sobre els diferents abocaments al rierol 'Remençà' . / Foto: Limnos
31 d'octubre de 2017 Escrit per 

L'entitat ecologista Limnos denuncia que un polígon de Cornellà del Terri aboca aigües contaminades

L'entitat ecologista Limnos ha denunciat abocaments "irregulars però continuats" d'origen industrial al rierol Remençà. L'origen d'aquest abocament seria, segons Limnos, el polígon de Pont-xetmar de Cornellà del Terri.

La constància del fet, per a Limnos, és des del 2011 però no descarten que pogués passar abans. De fet, la mateixa entitat ecologista va presentar denúncies el 2013 davant el consistori i l'Agència Catalana de l'Aigua denunciant la situació i els riscos ambientals que suposa.

A través d'un comunicat, Limnos demana a les administracions que es prenguin "seriosament l'assumpte d'una vegada" i posin infraccions. Fins ara, les explicacions que han rebut per part de les empreses del polígon és que aquests abocaments són aigua de pluja "que cau als patis i s'embruta".

Els ecologistes demanen que les possibles sancions les paguin les empreses del polígon "sigui o no un abocament directe". El polígon Pont-xetmar està situat a tocar la carretera C-66.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM