22febrer2018

En directe: Selecció musical

Llagostera s'omple d'activitats un estiu més. Del 23 de juny al 24 de setembre Foto: Ajuntament de Llagostera
19 de juny de 2017 Escrit per 

Llagostera s'omple d'activitats un estiu més. Del 23 de juny al 24 de setembre

Revetlles, concerts, excursions, sortides, cinema a la fresca, fires, festivals, festes... són algunes de les activitats organitzades per l'Ajuntament i per les diverses entitats de Llagostera.

La primera de les activitats d'estiu és aquest divendres 23 de juny, amb la Revetlla de Sant Joan al parc de l'Estació, amb l'encesa de la Foguera (21h) i seguidament un sopar ball a càrrec del Club Patinatge de Llagostera.

La plaça del Castell acollirà un any més una activitat a la fresca, en concret el concert "Sinatra: 100 anys" (22h) a càrrec de Bruno Oro juntament amb Dream Big Band sota la direcció de Vicens Martín. El preu de l'entrada serà de 8€. Es realitzarà el dissabte 1 de juliol.

El parc de l'Estació serà on un estiu més es realitzarà el gruix d'activitats, com els sopars populars organitzats per les entitats llagosterenques, el Cabaret Eròtico-Literari, el Holi Festival, la Fira del Batre...

D'altra banda, la Plaça Catalunya acollirà també diverses activitats, com el ja tradicional Cinema a la Fresca amb la projecció de diverses pel•lícules per a tots els públics cada quinze dies els mesos de juliol i agost. També tots els divendres el Festival d'Estiu del Casino, la Nit de la Sardana, la celebració de la Diada de Catalunya, entre d'altres.

D'altres activitats que podem trobar a la programació d'estiu és la tradicional Festa de Sant Cristòfol, la Caminada a la Llum de la Lluna...

Consulta la programació completa AQUí.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM