24febrer2018

En directe: Compàs de cobla (Sardanes)

Llagostera ja es prepara per a rebre els Reis Mags d’Orient aquest divendres 5 de gener La carrossa del Rei Baltasar durant la cavalcada del passat 2017 a Llagostera. / Foto: Enric Sánchez (arxiu)
2 de gener de 2018 Escrit per 

Llagostera ja es prepara per a rebre els Reis Mags d’Orient aquest divendres 5 de gener

Fa setmanes que la Comissió de Reis està preparant tot el dispositiu perquè els Reis Mags pugin recórrer els carrers de Llagostera i repartir tots els regals aquest divendres 5 de gener.

En total, un centenar de persones formaran part de la comitiva que acompanyarà als Reis durant la cavalcada a Llagostera. El recorregut iniciarà amb el llançament d'un petard a les 19h i finalitzarà amb una petita pirotècnia a l'arribada a la Plaça Catalunya.

La comitiva reial sortirà de l'Avinguda de l'Esport i passarà pel Passeig Romeu, el carrer Pau Casals, el passeig Pompeu Fabra, el carrer Fivaller, el carrer Almogàvers i finalitzarà a la Plaça Catalunya on tindrà lloc recepció reial.

Els Reis tenen previst llançar 400 kg de caramels sense gluten. Les llaminadures que donaran durant la recepció reial també són sense gluten.

Si algun nen estigués malalt i no pogués assistir a la recepció, es pot trucar al telèfon 972 80 55 80 de la Policia Local abans de les 13h del dia 5 de gener i els Reis passaran a visitar-lo.

L'Ajuntament de Llagostera s'ha adherit un any més a la campanya 'Cap nen sense caramels' de l'Associació Celíacs de Catalunya. Per desè any consecutiu l'Associació Celíacs de Catalunya promou la campanya 'Cap nen sense caramels', dirigida a tots els ajuntaments de Catalunya i Menorca per aconseguir que els caramels de la cavalcada de Reis siguin sense gluten.

La cavalcada de Reis està organitzada per l'Ajuntament de Llagostera i la Comissió de Reis amb la col·laboració del Club Patinatge Llagostera, la Unió de Botiguers i els membres de la Comissió de la Festa Sant Antoni.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM