22febrer2018

En directe: Selecció musical

Imatge de l'interior de l'habitatge social que ara gestiona l'Ajuntament de Llagostera Foto: Marc Sureda / Ajuntament de Llagostera
23 de juny de 2017 Escrit per 

L’Ajuntament de Llagostera comença a gestionar un habitatge d’emergència social

L'Ajuntament de Llagostera disposarà d'un pis per destinar-lo a persones o famílies amb especials necessitats d'atenció, com per exemple casos de desnonaments.

La regidora d'Acció Social, Montse Vilà, ha explicat es tracta d'un habitatge per resoldre problemàtiques "en casos d'urgència i de forma temporal" mentre s'intenta solucionar la situació dels beneficiaris.

L'Ajuntament va sol·licitar a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya poder gestionar un habitatge de protecció oficial de l'INCASOL que es trobava buit per tal de poder impulsar polítiques socials municipals i donar resposta a problemàtiques relacionades amb l'habitatge.

En aquest sentit, segons es recull en el conveni signat entre l'Ajuntament de Llagostera i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, establirà el criteri per determinar la persona o família que es podrà allotjar a l'esmentat habitatge.

L'Ajuntament es farà càrrec del mobiliari i de l'alta dels serveis bàsics i assumeix un pagament anual de 1.897,68 euros a favor de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya en concepte de contraprestació.

El conveni té una durada de 4 anys, prorrogables.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM