26maig2018

En directe: Selecció musical

28 de desembre de 2017 Escrit per 

Llagostera crea el “Llagostera Summer Festival 2018”. Un gran festival de 24 hores de música el 25 d’agost

Neix a Llagostera un macro festival anomenat "Llagostera Summer Festival", en concret es realitzarà el dissabte 25 d'agost del proper 2018.

La idea en què ja treballa l'Ajuntament de Llagostera és realitzar 24 hores de música de diversos estils però amb artistes de gran renom, tant Dj's com grups musicals, nacionals i internacionals.

De moment ja sonen diversos noms dins de l'organització, tot i que de moment prefereixen no revelar-los fins que no estigui el programa del tot tancat i les contractacions realitzades. Tot i això també s'ha decidit obrir un procés participatiu perquè tots els llagosterencs puguin dir-hi la seva.

Serà a mitjans de gener quan s'obrirà un formulari al web del consistori per poder presentar les propostes i a partir d'aquí en un termini d'un mes s'haurà d'haver tancat el programa definitiu.

"Llagostera Summer Festival, neix amb la voluntat d'exportar la marca Llagostera fora del nostre territori i donar a conèixer el nostre entorn amb un macro festival musical per a tots els públics i edats" segons ha explicat el regidor de Promoció Local, Ramon Soler.

Soler també ha detallat que "el pressupost per un festival d'aquestes característiques és molt elevat, i això en un principi havia plantejat diversos problemes, però ja hem començat a trobar molts patrocinadors i també estem treballant amb diverses productores per poder desenvolupar-lo, ja que les arques municipals no poden fer front a una despesa tant elevada".

El que de moment no s'ha volgut explicar és la ubicació del "Llagostera Summer Festival", tot i que serà als voltants del municipi en un espai molt extens, ja que es preveu un recinte de més de 50.000m2. Hi haurà diversos escenaris que acolliran als artistes participants, també una zona de food truck, zona d'acapada i serveis.

Està prevista una presentació oficial al mes de febrer on es donaran tots els detalls del festival, juntament amb el preu de les entrades i com adquirir-les.

 

 

 

 

Llufa.jpgLlagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM