26maig2018

En directe: Selecció musical

Lloret retira part de les tanques de seguretat instal·lades arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils Les tanques New Jersey al passeig marítim de Lloret de Mar. / Foto: Jordi Altesa (ACN)
19 d'octubre de 2017 Escrit per 

Lloret retira part de les tanques de seguretat instal·lades arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Lloret ha decidit rebaixar part de les mesures de seguretat aplicades per protegir les zones més turístiques de la població.

Després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, l'Ajuntament va tallar en un sentit la circulació l'avinguda Just Marlès, l'avinguda Vila de Blanes i el passeig de Camprodon i Arrieta. El consistori també va restringir l'horari de funcionament de les pilones.

Part de les mesures ja es van aixecar el passat 23 d'agost però en alguns casos s'han mantingut fins ara coincidint amb el final de la temporada turística.

El canvi més visible serà la desaparició d'algunes de les tanques de formigó 'New Jersey' que es van instal·lar en diverses zones de la població. El consistori ha decidit, en canvi, que algun d'aquests blocs es quedin en determinats punts del centre històric, on es fa el mercat setmanal. Les pilones del carrer de Sant Pere també mantindran les restriccions establertes.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM