24maig2018

En directe: Selecció musical

Localitzen un taller il·legal de reparació de cotxes en una masia abandonada de Vilablareix Les instal·lacions de Vilablareix que acollien el taller il·legal. / Foto: Mossos d'Esquadra
30 d'octubre de 2017 Escrit per 

Localitzen un taller il·legal de reparació de cotxes en una masia abandonada de Vilablareix

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el passat 23 d'octubre un home, de 39 anys i de nacionalitat marroquina, com a responsable d'un taller il·legal de reparació de cotxes a Vilablareix.

Li imputen la realització d'una activitat sense els permisos administratius necessaris, mala gestió de residus i abocament de residus en un pou.

La policia va localitzar el taller clandestí quan una patrulla de la Unitat Regional de Medi Ambient de Girona va veure una grua que transportava un vehicle i es dirigia a una masia abandonada del municipi.

Els agents van inspeccionar la zona i van comprovar que el recinte s'utilitzava per a la reparació de cotxes. Els Mossos van trobar vuit vehicles més al patí, alguns d'ells en fase de reparació i d'altres pendents d'intervenir. També van detectar acumulació de residus d'automoció a l'interior d'un pou i escampats per l'entorn.

L'espai no disposava de permís ni reunia cap garantia ambiental. Les denúncies per les tres infraccions s'han tramès a l'Ajuntament de Vilablareix, a l'Agència de Residus de Catalunya i a l'ACA.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM