23febrer2018

En directe: Selecció musical

Pas endavant en les obres de millora i ampliació de la depuradora de Cassà de la Selva i Llagostera La depuradora de Cassà de la Selva-Llagostera. / Foto: ACA
15 de desembre de 2017 Escrit per 

Pas endavant en les obres de millora i ampliació de la depuradora de Cassà de la Selva i Llagostera

El projecte de millora i ampliació de la depuradora de Cassà de la Selva-Llagostera segueix endavant.

Des d'aquest divendres i fins el proper 25 de gener, l'Agència Catalana de l'Aigua posa a disposició dels ciutadans el projecte, per tal que en puguin saber tots els detalls.

La consulta es pot fer de manera presencial, a les seus centrals de l'ACA o als respectius ajuntaments, o de manera telemàtica, a través d'internet.

Les millores faran possible garantir les necessitats de sanejament actuals i futures dels dos municipis, ja que la planta gairebé duplicarà la seva capacitat de tractament, passant dels 2.984 m3/dia a 5.968 m3/dia, o el què és el mateix, passa de donar servei a 17.400 habitants a prop de 30.000.

Per fer possible aquest increment de capacitat, es construirà una nova línia de tractament paral·lela a l'existent, i es millorarà el pretractament de l'aigua. Entre moltes altres millores que també incidiran en la línia de fangs.

També s'ha contemplat incorporar una nova estació de bombament a la xarxa de col·lectors i es duran diverses actuacions orientades a reduir els sobreeiximents en episodis de pluges intenses i el seu impacte sobre el medi.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM