24maig2018

En directe: Selecció musical

7 de novembre de 2017 Escrit per 

Mor un treballador d'una empresa de reciclatge de Llagostera a qui li ha caigut una tona de paper al damunt

L'accident laboral mortal ha tingut lloc poc després de tres quarts de quatre de la tarda. La víctima, un home de 48 anys, treballava a l'empresa Recuperacions Marcel Navarro i Fills SL.

L'empresa, situada al Veïnat de la Bruguera de Llagostera, es dedica a la gestió i al reciclatge de residus.

En el moment de l'accident, la víctima es trobava entre unes columnes de bales de paper. Una d'elles, d'aproximadament una tona de pes, s'ha desestabilitzat i ha caigut damunt de l'empleat. Els seus companys de feina l'han alliberat de seguida amb l'ajuda d'un carretó elevador, però la víctima ja havia perdut la consciència i ha mort poc després.

L'home era de nacionalitat espanyola i veí de Llagostera. Després de rebre l'avís, fins a l'empresa s'hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, diverses dotacions de la Policia Local, el Sistema d'Emergències Mèdiques i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

D'acord amb allò que marca el procediment en casos d'accidents laborals mortals, els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. També s'ha informat el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM