22febrer2018

En directe: Selecció musical

2 d'octubre de 2017 Escrit per 

La policia estatal colpeja un conductor a Girona que els pitava en protesta per l'1-O

Els fets han tingut lloc cap a un quart de tres de la tarda quan diversos conductors feien sonar els clàxons dels vehicles contra el comboi de la policia estatal.

Un dels cotxes s'ha situat al carril del costat de les furgonetes de la policia i s'hi ha apropat, denunciant les càrregues de l'1-O.

Quan creuaven el pont de l'avinguda de França en direcció al Trueta, les furgonetes de les policia li han barrat el pas. Llavors, segons explica un testimoni, diversos agents han baixat dels vehicles i han colpejat el conductor, mentre la resta de cotxes feien sonar el clàxon per intentar aturar l'actuació.

Altres agents, segons la versió d'aquest testimoni, han passat cotxe per cotxe per intentar evitar que captessin imatges del moment. "Qui reprimeix ara? No vull veure ni un mòbil o sinó us rebento", assegura el testimoni que deien.

En aquell moment, ha arribat un cotxe no logotipat dels Mossos d'Esquadra. Un agents ha baixat i ha creuat unes paraules amb els policies espanyols, que han tornat a entrar a les furgonetes i han marxat.

Fonts de la policia estatal sostenen que es tracta d'una actuació "proporcionada" perquè el conductor estava perseguint i increpant els agents. A més, ressalten que el conductor s'ha encarat amb els agents i, tot i això, no l'han detingutLlagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM