26abril2018

En directe: Selecció musical

La Policia Municipal de Girona deté una dona que duia 1,2 kg d'haixix amagats en una maleta Els envasos que hi havia a l'interior de la maleta on s'amagava la droga. / Foto: Policia Municipal de Girona
24 d'octubre de 2017 Escrit per 

La Policia Municipal de Girona deté una dona que duia 1,2 kg d'haixix amagats en una maleta

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir al vespre, Najette D., de 42 anys, de nacionalitat francesa com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública.

En el decurs de la patrulla de seguretat ciutadana de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona, una de les gosses va assenyalar a la plaça d'Espanya una dona que duia una maleta. L'animal va anar directament a aquesta maleta, fent el senyal que havia flairat algun tipus de substància estupefaent.

Immediatament, el guia caní va parlar amb la dona, que va reconèixer que sí que transportava algun tipus de droga, concretament haixix.

Els agents van traslladar-la fins a les dependències privades de l'estació, on van constatar que a l'interior de la maleta hi havia divuit envasos de productes cosmètics i cafè, dintre dels quals es trobava la substància.

Per aquest motiu Najette D., de qui no consten antecedents, va ser detinguda i traslladada a les dependències policials. La quantitat total d'haixix era de 1.215 grams.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM