24maig2018

En directe: Selecció musical

El Reiventa't analitzarà els reptes dels directius davant els canvis tecnològics i el compromís social a les empreses Exterior del Palau de Congressos de Girona. / Foto d'arxiu
20 de novembre de 2017 Escrit per 

El Reiventa't analitzarà els reptes dels directius davant els canvis tecnològics i el compromís social a les empreses

El Reiventa't, organitzat per l'Associació Espanyola de Directius i Tribuna de Girona, se celebrarà el proper 29 de novembre a l'Auditori Palau de Congressos de Girona.

El programa es dividirà en sis blocs. La primera part, l'obrirà el director general de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, que donarà algunes de les claus del gran repte de gestió que suposa per als directius, empresaris i professionals liderar aquest gran canvi. A continuació Sor Lucía Caram, directora general de la Fundació Rosa Oriol (vinculada a la multinacional catalana TOUS), compartirà la seva experiència al servei de la comunitat.

El primer diàleg de la jornada tindrà lloc entre la directora de Tecnologia i Innovació d'IBM a España, Portugal, Grecia i Israel, Elisa Martín; el director general de Marketing & Board Member de Blue Prism, Pat Geary. Ambdues companyies formen part de "Les 50 empreses més Intel.ligents de 2017", una llista que elabora la prestigiosa publicació MIT Technology Review y que reconeix anualment a les empreses que combinen millor innovació tecnològica i un model de negoci eficaç. Martín i Geary parlaran sobre l'ús de la tecnologia per a un món millor.

Seguidament, hi haurà una taula rodona sobre les claus del nou lideratge empresarial amb la presència de Mar Alarcón (cofundadora i CEO de Social Car), Ivan Contreras (CEO de Torrot Group), Leandro Mazón (soci de KPMG) Aleix Valls (conseller de Colonial i CEO del Mobile World Capital entre els anys 2014 i 2017).

El segon debat, sobre el futur del treball, es farà abans de dinar i el protagonitzaran Javier Creus (fundador d'Ideas for Change), Javier García (millor innovador del país l'any 2017 pel MIT, col·laborador del World Economic Forum i fundador de Rive Technology i Celera) i Jordi Serrano (soci director de Future for Work Institute). Després de la clausura per part de les autoritats, l'economista i escriptor Jeremy Rifkin, pronunciarà una videoconferència magistral sobre innovació, lideratge i compromís social.

Després de sis edicions, el Reiventa't s'ha convertit en un punt de referència per als directius, empresaris i estudiants de les comarques gironines. El director general de l'AED, Xavier Gangonells, ha destacat que "la quarta revolució industrial, la robotització i la intel·ligència artificial incideixen de forma directa en les empreses, des de l'estratègia de negoci fins a les relacions amb els equips" i que per tant, és "imprescindible" que siguin els directius els que "liderin aquest canvi'". També ha destacat l'alt nivell del programa d'enguany.

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha manifestat el seu agraïment a l'AED i a Tribuna de Girona per haver mantingut aquesta convocatòria durant "els pitjors anys de la crisi econòmica" i ha augurat que, davant una situació de millora, la cita anual encara agafi "major volada"."Evidentment els reptes no són els mateixos quan es lluita per resistir el temporal que quan el vent el tens a favor", ha assenyalat en la presentació d'aquet dilluns.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM