23febrer2018

En directe: Selecció musical

Els treballadors de la Generalitat a Girona envien cartes "d'escalf i suport" als consellers empresonats i als Jordis Les cartes que els treballadors de la Generalitat a Girona han fet arribar als consellers empresonats i als Jordis.
27 de novembre de 2017 Escrit per 

Els treballadors de la Generalitat a Girona envien cartes "d'escalf i suport" als consellers empresonats i als Jordis

Deu cartes a Soto del Real, Estremera i Alcalà-Meco dirigides als consellers, destituïts en aplicació del 155, i a Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

Els treballadors de la Generalitat a Girona han volgut, d'aquesta manera, mostrar el seu "escalf i suport" als empresonats i compartir amb ells "el sentiment d'injustícia" que els provoca la seva situació i la intervenció de les institucions catalanes.

Tots els escrits tenen un encapçalament personalitzat i, a partir d'aquí, el cos de text és el mateix. "Ens adrecem a tu pel teu nom i ni ens coneixes, però nosaltres sí; perquè des de fa setmanes has passat a formar part del nostre dia a dia, juntament amb la resta de membres empresonats del nostre Govern i aquells que són a l'exili, i també de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez", recullen les cartes.

A les missives, els treballadors de la Generalitat a Girona fan saber als consellers empresonats i als Jordis que "dia rere dia" s'ha mobilitzat per exigir la seva "immediata posada en llibertat". Recorden que han fet concentracions davant la Delegació, minuts de silenci i també una cadena humana que va envoltar l'edifici. I asseguren que continuaran així fins a aconseguir l'excarceració de tots ells.

"Nosaltres, com a treballadors i treballadores de l'Administració catalana, ens hem posat a disposició del poble de Catalunya i en defensa del nostre Govern legítim", diuen els escrits. I afegeixen: "I ens estem organitzant amb treballadors de tots els departaments i d'arreu del territori perquè la unió és el que ens farà forts".

A partir d'aquí, les cartes parafrasegen part del manifest que es llegeix durant les concentracions, on es rebutja "categòricament" el 155. "Aquesta intervenció ja es nota en el nostre dia a dia i es posa de manifest, sobretot, en el bloqueig del pagament de prestacions i serveis", afirmen els treballadors de la Generalitat a Girona.

Les missives es tanquen fent arribar "l'escalf i suport" dels empleats públics als empresonats, agraint-los la seva "feina, sacrifici i dedicació pel país" i demanant-los no defallir perquè no estan sols. "Visca Catalunya!", conclouen les cartes, que s'acompanyen amb diferents fotografies de les concentracions davant la Delegació del Govern.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM