L'agenda local, és un espai que va unit als nostres informatius on repassem tots aquells actes que es realitzen a Llagostera (entitats i Ajuntament). Però a part de consultar l'agenda al 105.7, també ho pots fer a l'apartat "Agenda local" d'aquest web.

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA

Esports en xarxa és un programa esportiu d'actualitat amb la informació de tots els esports: futbol, bàsquet, hoquei, handbol, motor, atletisme...

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA

Compàs de Cobla és un espai de radio que té la sardana com a protagonista absoluta de tota l'hora que setmana rere setmana presenta Jordi Canaleta, amb la col·laboració de Lídia Padrosa.

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA

"Famílies i escola" és un programa de caracter divulgatiu adreçat a la comunitat educativa i, especialment, als pares i mares, a qui es pretén donar eines de suport de cara a l'educació dels seus fills. En concret consta de 13 programes de 30 minuts cada un.

Llegeix més...

Cada mes Llagostera Ràdio emet espais dedicats a la politica municipal de Llagostera, l'Equip de govern respon i l'Oposició te la paraula, i cada últim dimecres de mes l'emissió en directe del Ple de l'Ajuntament (21.00h).

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA

Pica Lletres, és un concurs lingüístic per alumnes de 2n d'ESO. Hi participen centres d'arreu del territori català i pretén que d'una manera diferent i divertida es posin a prova els coneixements de català dels estudiants ; proves de lletreig, embarbussaments, castellanismes...

Llegeix més...

L'informatiu no s'emetrà de l'1 d'agost al 2 de setembre

Aquesta emissora també aposta per la informació local i comarcal (política, social, successos...) per aquest motiu de dilluns a divendres emetem els nostres propis informatius i els divendres també t'oferim les estrenes de cinema.

Un cop finalitzen incorporem l'espai d'agenda local, tots els actes a Llagostera.

( Els informatius s'emetran sempre i quan no sigui festiu )

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA

A "El Marcador" fem un repàs dels partits de cada setmana dels principals equips de l'esport local llagosterenc, des del nostre punt de vista, sempre amb humor i intentant aportar quelcom més que un simple resultat.

A més, fem una pinzellada a l'esport gironí i, quan cal, també al català i internacional.

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA - TORNA A L'OCTUBRE

La Fórmula és un espai musical especialitzat en música dels anys 70, 80 i 90. mirem de tocar tots els estils: pop, rock, música catalana, espanyola, funky, disco, etc.
A les hores en punt escollim la música d'actualitat. Només seleccionem èxits, tot per l'audiència.

Llegeix més...

Llagostera Ràdio emet cada 24 de desembre el programa pels menuts de la casa, el Tió! Un espai realitzat per tots els membres de l'emissora.

Per participar-hi només cal trucar al telèfon de la ràdio, el 972 83 02 12, durant l'emissió del programa, cantar la cançó per cagar el Tió! Com sempre un munt de bons regals t'hi esperen!

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA - TORNA A L'OCTUBRE

Un programa dedicat a la música del record, recuperem les cançons de la nostàlgia espanyola, italiana i també alguns temes del "guateque" dels anys 60 i 70. Cançons que de petits ja les escoltàvem a casa.

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA

Peres i pomes és un programa de dones i feminista on es fa un recull de dades que justifiquen el perquè d'aquest espai.

Es vol donar valor a aspectes on la dona ha estat menyspreada, i es dona veu a dones de Llagostera, amb el seu testimoni i vivències.

Llegeix més...

TEMPORADA FINALITZADA

El Top Llagostera 25 principals és la llista d'èxits de Llagostera Ràdio. El programa va començar al 1984, el mateix any de la fundació de la Ràdio. En un principi eren els 10 principals i al cap del temps es va anar augmentant el nombre de posicions fins a l'actual de 25 llocs.

Llegeix més...