All for Joomla The Word of Web Design

En directe: Selecció musical

Notícies Llagostera Ràdio
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Unes eleccions municipals més, des de Llagostera Ràdio realitzarem diversos programes especials amb tots els partits que es presenten a Llagostera.

En concret es realitzaran espais d’una hora al llarg de la campanya electoral amb totes les formacions polítiques que opten a l’alcaldia, on presentaran el seu programa electoral i amb les següents dates d'emissió:

- Dilluns 13 de maig: ERC (21h a 22h).

- Dimarts 14 de maig: Junts per Llagostera (20h a 21h).

- Dimecres 15 de maig: Ciutadans (20h a 21h).

- Dijous 16 de maig: Som Catalans(20h a 21h).

- Dilluns 20 de maig: CUP-Alternativa Llagostera (20h a 21h).

- Dimarts 21 de maig: PSC (20h a 21h).

I com ja és costum, aquesta emissora organitzarà el Debat dels Alcaldables. En concret el dimecres 22 de maig a les 20h al Teatre del Casino Llagosterenc i moderat per Ramon de Arriba.

Un debat obert al públic en general (aforament limitat 300 persones) i també emès en directe per Llagostera Ràdio, tant pel 105.7 FM com des del nostre web www.llagosteraradio.cat.

Al debat hi participaran tots els caps de llista que es presenten a les eleccions municipals de Llagostera: Pilar Aliu (Junts per Llagostera), Toni Navarro (ERC), Enric Ramionet (CUP-Alternativa Llagostera), Álex Maqueda (PSC), Andrés Díaz (Ciutadans) i Eduard Solà (Som Catalans).

D’altra banda, el dia de les eleccions (26 de maig) a partir de les 20h iniciarem un programa especial des dels estudis de Llagostera Ràdio i des del mateix col·legi electoral per seguir tot l’escrutini i parlar amb els protagonistes de la nit electoral.

Un cop emès cada programa especial es podrà escoltar o descarregar des de l'apartat de podcast d'aquest web o fent clic AQUÍ.