All for Joomla The Word of Web Design

En directe: En joc

 Llagostera Ràdio on-line

Event location

Llagostera

Geoamagatalls literaris

Dissabte, 17 abril 2021 -

Agenda Local

A partir del dissabte 17 d’abril, els veïns de Llagostera i Cassà de la Selva podran demostrar les seves dots d’orientació als Geoamagatalls literaris, un joc de cerca i orientació en el qual la literatura és la protagonista.

Està organitzat per les biblioteques de Llagostera i Cassà. L'activitat proposa una passejada per diferents indrets del territori en la qual els participants podran descobrir detalls historicoliteraris dels dos municipis.

Amb l’ajuda dels telèfons mòbils i l’APP de Geocaching, es podrà accedir a les dades GPS que ajudaran a trobar cadascun dels amagatalls del circuit que s'ha preparat. Cada tresor amagat plantejarà una pregunta que només es podrà respondre si es troben els geoamagatalls. Si es respon a un mínim de 7 reptes, es rebrà un petit obsequi.

Les butlletes de suport estaran disponibles a Cassà de la Selva, a la Biblioteca de Cassà, Ajuntament, Piscina Coberta i a l’Estació. i a Llagostera, a la Biblioteca Julià Cutiller, Casa de les Vídues, Servei d'Atenció Ciutadana, Llibreria Sureda i Can Caciques.

L’activitat estarà disponible des del 17 d’abril fins al 30 de juny.

Vota el número 1

Pel 21 de maig

COL·LABORADORS