All for Joomla The Word of Web Design

En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies Llagostera Ràdio
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Xarxa de Comunicació Local ha estrenat el 21 d’abril el programa “L’any que ens va canviar la vida” a les ràdios i televisions locals.

Un espai bisetmanal on la conversa sobre el món que vindrà després de la pandèmia de la COVID-19 és l’argument principal. Coneixerem les opinions de professors universitaris, filòsofs, economistes, científics, metges i sociòlegs que posaran la mirada en el futur que ens espera.

Aquest programa es podrà seguir des d'aquesta emissora, Llagostera Ràdio, en concret els dimarts i dijous de 21h a 21.30h. (Els dimarts que coincideixi amb l'emissió dels programes de política d'aquesta emissora, s'emetrà a les 22h).

En el programa “L’any que ens va canviar la vida” les converses amb els convidats ens poden servir per fer-nos una idea dels canvis que vindran. La reacció a la pandèmia ha generat maneres de viure desconegudes, ha paralitzat la vida pública i econòmica i ens ha obligat a adaptar-nos a noves rutines del dia a dia. Aquesta crisi ens ha colpejat a tots, sense diferenciar entre classes socials o sectors econòmics.

Jordi Sacristán serà el conductor del programa i comptarà amb la participació de professionals com: Salvador Macip, doctor en Genètica Molecular; Daniel Innerarity, professor de Filosofia Política; Guillem Lopéz Casasnovas, doctor en Economia i assessor de l'OMS, o Albert Lladó, filòsof i periodista, entre molts d'altres. A cada programa hi haurà un convidat que ens aportarà la seva opinió sobre el tema. Seran entrevistes amb un to distès i amb un llenguatge que tothom podrà entendre.

Vota el número 1

Pel 29 de maig

COL·LABORADORS