All for Joomla The Word of Web Design

En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies Llagostera Ràdio
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Arrenca un any més el concurs radiofònic "Pica Lletres". En total hi haurà 22 programes en què participaran 38 centres educatius; 19 eliminatòries, 2 semifinals i la final al mes de juny. 

La previsió, però, es podria veure alterada si algun dels centres que participaran en el concurs hagués de tancar les portes a causa de la Covid-19.

Un any més, Sílvia Ferrer és l'encarregada de conduir els diferents programes radiofònics, sempre acompanyada dels presentadors de la ràdio participant. En total en aquesta edició participen 24 emissores locals.

El Pica Lletres posa a prova els coneixements de català dels joves concursants, alumnes de 2n d'ESO que han de lletrejar paraules, resoldre embarbussaments i altres jocs lingüístics. Cada eliminatòria enfronta dos equips formats per tres estudiants que concursen des de les emissores locals dels seus respectius municipis.

És un projecte de la Xarxa Audiovisual Local i compta amb la col·laboració de diverses ràdios i televisions locals. Produït per Bleba 30, el programa té dues versions, la radiofònica i la televisiva.

El concurs el pots seguir cada setmana a Llagostera Ràdio, en concret amb dos capítols nous. S'emet els dimecres i dijous a les 19h.

Vota el número 1

Pel 7 de maig

COL·LABORADORS