All for Joomla The Word of Web Design

En directe: Compàs de cobla

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies Llagostera Ràdio
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El concurs lingüístic adreçat als alumnes de segon d'ESO "Pica Lletres" ha arrencat l'edició 2022 aquest mes d'abril.

Aquest programa realitzat per La Xarxa, hi participen centres d'arreu del territori català i pretén que d'una manera diferent i divertida es posin a prova els coneixements de català.

"Pica Lletres" es pot escoltar una temporada més a aquesta emissora, Llagostera Ràdio, els dimecres i dijous de 19h a 19.30h amb dos capítols nous cada setmana.

Es realitzen proves de lletreig, embarbussaments, castellanismes... s’enfronten 2 equips formats per 3 concursants cadascun. Cada equip representa un centre educatiu d’una població catalana. Tots dos equips participen des de la ràdio del seu municipi, i estan acompanyats d’un presentador de suport per al presentador general del concurs, el qual es troba als estudis de La Xarxa de Comunicació Local, juntament amb el jurat del concurs.

Els 4 centres amb millor puntuació al final de cada edició s’enfrontaran a les semifinals i els guanyadors de cada semifinal s’enfrontaran a la Gran Final Nacional radiofònica del Pica Lletres que es realitzarà a finals de juny.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS