All for Joomla The Word of Web Design

En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies Llagostera Ràdio
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Ha tornat una nova temporada del concurs radiofònic ‘Pica Lletres’ a les ràdios locals de Catalunya.

120 alumnes de 40 centres de 2n d'ESO competeixen en aquest concurs de lletrejar paraules en català i resoldre jocs lingüístics enginyosos.

Al llarg dels programes, els alumnes de secundària s’enfronten a proves lingüístiques per aconseguir el màxim de punts i arribar a la Gran Final Nacional.

Dos equips, representants de diferents centres educatius i formats per 3 concursants cadascun, s'enfronten per aconseguir el major nombre de punts en les diverses proves. Aquestes consisteixen a lletrejar paraules cada vegada més difícils i a resoldre jocs lingüístics com ‘El barbarisme intrús’ o ‘Ho has sentit?’, on els participants han de parar molta atenció i respondre una pregunta sobre la lletra d’una cançó.

Els quatre centres que hagin obtingut la millor puntuació al final de la temporada s'enfrontaran a les semifinals, on només dos equips optaran a guanyar a la Gran Final Nacional radiofònica al mes de juny.

Aquesta emissora, Llagostera Ràdio, torna a emetre una temporada més aquest concurs, en concret tots els dimecres i dijous de 19h a 19.30h.

És un concurs produït per la Xarxa Audiovisual Local i Antàrtida Produccions amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans.

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS