All for Joomla The Word of Web Design

En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Programes
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Xarxa de Comunicació Local estrena el programa “L’any que ens va canviar la vida”. Un espai bisetmanal on la conversa sobre el món que vindrà després de la pandèmia de la COVID-19 és l’argument principal.

Emissió: Dimarts i dijous de 21h a 21.30h. (El segon dimarts de mes i l'últim dimarts de mes s'emet a les 22h)

Locució: Jordi Sacristan (La Xarxa). El programa es realitza telemàticament.

Escolta l'últim programa emès:

Descarrega

En el programa “L’any que ens va canviar la vida” les converses amb els convidats ens poden servir per fer-nos una idea dels canvis que vindran.

La reacció a la pandèmia ha generat maneres de viure desconegudes, ha paralitzat la vida pública i econòmica i ens ha obligat a adaptar-nos a noves rutines del dia a dia. Aquesta crisi ens ha colpejat a tots, sense diferenciar entre classes socials o sectors econòmics.

Jordi Sacristán és el conductor del programa i comptarà amb la participació de professionals com: Salvador Macip, doctor en Genètica Molecular; Daniel Innerarity, professor de Filosofia Política; Guillem Lopéz Casasnovas, doctor en Economia i assessor de l'OMS, o Albert Lladó, filòsof i periodista, entre molts d'altres.

A cada programa hi haurà un convidat que ens aportarà la seva opinió sobre el tema. Seran entrevistes amb un to distès i amb un llenguatge que tothom podrà entendre.

Aquest programa s'emet tant a les ràdios locals com a les televisions locals.

Vota el número 1

Pel 29 de maig

COL·LABORADORS