En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El grup Reggae per Xics que participarà al Festivalot. / Foto: Festivalot

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El festival de música en família, Festivalot, ha donat a conèixer les primeres confirmacions del cartell de la nova edició que es farà el 15 i 16 de juny a Girona.

En aquesta cinquena edició, hi actuaran Doctor Prats, Joan Dausà i Obeses (acompanyats del cor Geriona infantil) oferint concerts adaptats al públic familiar.

Les altres dues confirmacions són Reggae per Xics i l’espectacle 'Hits per a nadons'. Les entrades ja estan a la venda al web del festival. Els espais del festival seran l'Auditori de Girona i la Devesa.

Aquest dilluns s'han posat a la venda les entrades de les primeres cinc actuacions anunciades del Festivalot: Doctor Prats (16 de juny), Joan Dausà (15 de juny) i Obeses amb cor Geriona (16 de juny) i Reggae per Xics (15 de juny).

L'altre concert anunciat és 'Hits per a nadons' que inclourà dos concerts, un el dissabte i l'altre el diumenge. El preu de les entrades és de 12 euros i hi ha descomptes en abonaments per a 2, 3 i 4 concerts.

El festival de música en família arriba a la cinquena edició i ho fa mantenint els dos escenaris, l'Auditori de Girona i la Devesa. Des de la seva creació, s’ha convertit en un festival familiar de referència amb música en directe de tots els estils.

L’any passat va acollir 20.000 persones durant un cap de setmana. Els organitzadors del festival familiar són els tres membres del grup de música Els Amics de les Arts. Els tres són pares i dos d'ells viuen a Girona, fet que els va portar a crear aquest festival com a una "oportunitat de posar grans concerts a l’abast de totes les famílies".

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS