En directe: Selecció musical

Els efectius d'emergències apagant el foc en un vehicle a Blanes. / Foto: Ajuntament de Blanes

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La matinada de diumenge la zona d'oci nocturn de Blanes va ser l'escenari de diversos actes vandàlics.

D’una banda, van cremar una motocicleta que va acabar calcinant dos cotxes més al carrer Astúries, entre el barri dels Pins i la Plantera. Per altra banda, fins a setze vehicles estacionats a l’avinguda de Vila de Madrid van patir danys com ara retrovisors trencats.

La Policia Local va endegar una investigació que dimarts va permetre la detenció del suposat autor de l'incendi. Es tracta d'un veí de Blanes de 40 anys, que ja ha passat a disposició judicial.

Els agents també han identificat i denunciat el presumpte autor dels actes vandàlics als cotxes. En aquest cas, es tracta d'un jove de 20 anys que resideix a Santa Coloma de Gramenet. La Policia Local d'aquesta població ja li ha notificat els càrrecs que li atribueixen.

D'altra banda i coincidint amb la finalització del període d'al·legacions contra el decret de tancament horari de locals d’oci nocturn al barri dels Pins. Es tracta d’un decret que avançaria dues hores el tancament de les discoteques alguns dies durant nou mesos. En total, sis dels vuit establiments afectats hi han presentat al·legacions.

Arran del tancament del període, l'alcalde, Mario Ros, ha mantingut una reunió per tractar-ho. Hi han participat caps i comandaments de la Policia Local, que s’han encarregat de la investigació dels fets, així com amb l'inspector en cap de l'ABP dels Mossos d’Esquadra a la Selva Litoral. També han participat els Serveis Jurídics de l'Ajuntament.

Amb motiu d'aquesta trobada, s'ha demanat un informe conjunt als dos comandaments policials respecte les al·legacions presentades. Un cop realitzat aquest informe, l'Ajuntament emetrà farà un informe jurídic.

En directe

 

Vota el número 1

Pel 21 de febrer

COL·LABORADORS