En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els membres dels Ajuntaments de Llagostera, Cassà i Caldes durant la trobada als Serveis Territorials de Girona.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Ajuntaments de Llagostera, Caldes de Malavella i Cassà de la selva han presentat un esborrany per col·laborar entre ells en matèria de seguretat pública.

En concret el que es vol és compartir actuacions en l’àmbit de la Policia Local de cada municipi.

L'objectiu és poder implementar propostes conjuntes que augmentin l’efectivitat dels cossos policials, l’agilitat de resposta davant d’incidències i la col·laboració en la gestió mancomunada dels recursos.

De fet, aquestes propostes es van debatre als Serveis Territorials de la Generalitat el passat divendres 7 de febrer. A la reunió hi va participar el director dels Serveis Territorials a Girona, Albert Ballesta, la subdirectora general de coordinació de policies locals, Marta Pons, l'alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, el regidor de governació de l'Ajuntament de Caldes de Malavella, Sergi Mir, l'alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet i el seu regidor de governació, Marià Montsunyer.

Durant la trobada es va demanar la col·laboració del departament d'interior i del cos de policies. Ara, el document presentat s'estudiarà a fons per tal de garantir al màxim la validesa jurídica dels acords que es volen prendre. Allà s’hi recull que es pretén millorar l'eficàcia i l'eficiència dels diferents cossos municipals de policia d'aquests pobles.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS