En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'entrada de l'Arxiu Municipal de Llagostera. / Foto: Àrea de Cultura

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Més equipaments municipals que obren les portes aquesta setmana coincidint amb l’entrada a la fase 2 a Llagostera.

Si ahir dimarts ho feia la Biblioteca Julià Cutiller, aquest dijous 4 de juny tornarà a obrir l’Arxiu Municipal. L’horari serà l’habitual, de dilluns a divendres de 10h a 14h.

Així doncs, tots els usuaris i historiadors ja poden tornar a consultar la documentació. Les instal·lacions s’han condicionat per garantir les mesures de seguretat i higiene.

Durant les pròximes setmanes no es podrà utilitzar l’equipament informàtic de què disposa l’arxiu, però es podran utilitzar els ordinadors personals de cadascú. L’ús de la mascareta serà obligatori com també la utilització de guants per manipular la documentació de l’arxiu i es proporcionaran des del mateix equipament.

També caldrà respectar la distància de seguretat entre usuari. A l’entrada hi haurà solució hidroalcohòlica per rentar-se les mans, tant a l’entrar com al sortir.

L’aforament serà de com a màxim dues persones i es donarà prioritat als que hagin demanat cita prèvia al telèfon 972 80 54 36 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Al web de l’Arxiu Municipal de Llagostera es pot consultar la descripció dels fons, l’hemeroteca i altra documentació que s’ha digitalitzat.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS