En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El conseller d'Interior, Miquel Buch. / Foto: Generalitat de Catalunya

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Departament d'Interior manté les recomanacions per celebrar una revetlla de Sant Joan "familiar i de caràcter reduït", segons ha afirmat el conseller d'Interior, Miquel Buch.

El conseller ha explicat que la nova regulació pròpia del Govern servirà de marc regulador per a totes les celebracions però es mantenen les "recomanacions" sobre Sant Joan, que incloïen entre d'altres un màxim de 20 persones en festes privades.

"No decau res, continuem amb les recomanacions", ha declarat. Buch ha insistit que l'objectiu és una revetlla "segura" en relació a la pirotècnia però també a la covid.

Ha afegit que "en les properes hores" Protecció Civil i el Servei Català de Trànsit explicaran les "recomanacions oportunes" sobre la mobilitat.

El conseller ha afirmat que la regulació pròpia que entrarà en vigent aquest divendres un cop finalitzi la fase 3 "serveix per a tots els dies" i tot tipus de celebracions, tot i que ha reconegut que la revetlla de Sant Joan té les seves particularitats i és la nit on s'activen més els serveis d'emergència. Ha apuntat però que hi ha moltes competències que són dels ajuntaments.

Pel que fa a la mobilitat de cara al pont de Sant Joan, ha reconegut que hi ha molta gent que estava esperant poder desplaçar-se a segones residències i que es preveu una mobilitat "elevada". Per això, ha indicat que s'explicarà als mitjans tant el cap de setmana com el proper dilluns per detallar el dispositiu de la revetlla.

Vota el número 1

Pel 10 de maig

COL·LABORADORS