En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Moment en que s'ha anunciat el premi a millor web de primària. / Foto: Wapps.cat

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El concurs Wapps.cat, enguany la seva onzena edició, ha premiat en la modalitat de millor pàgina web de primària a un grup d’alumnes de cinquè de l’Escola Puig de les Cadiretes de Llagostera.

En concret a la categoria d’últim cicle de Primària.

El web creat pels alumnes, lameteorologiapunt.cat, explica l’estació meteorològica i els aparells que la formen, juntament amb les tasques que realitza un meteoròleg. També s'hi pot consultar una entrevista que els mateixos alumnes van realitzar a l'aficionat a la meteorologia, Ferran Roqueta, i que té una estació meteorològica situada a la urbanització Can Gotarra de Llagostera.

Els alumnes premiats i creadors del web, son en Namir, l’Izan i en Mohamed.

Wapps.cat és un concurs de creació de llocs web i aplicacions en català adreçat a alumnes de 5è i 6è de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior.

El certamen té per objectius fomentar el coneixement de les noves tecnologies, la creativitat dels participants i la normalització del català en l’entorn digital. Qualsevol escola dels territoris de parla catalana pot participar en aquest projecte, un dels més emblemàtics de la Fundació.cat.

Vota el número 1

Pel 10 de maig

COL·LABORADORS