En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, amb el president del Col·legi de Periodistes de Girona, Joan Ventura, acompanyats per diverses autoritats durant la presentació de la X Setmana dels Rahola. / Foto: Diputació de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El conjunt d'actes es faran entre el 14 i el 21 de febrer a la Casa de Cultura i la biblioteca Carles Rahola de Girona com a prèvia dels premis a la comunicació local que porten el mateix nom del periodista gironí.

El dijous 24 de febrer es farà l'acte d'entrega dels guardons a les 20h a l'Auditori de Girona. Enguany el periodista barceloní Marc Giró serà l'encarregat de conduir la gala organitzada pel Col·legi de Periodistes de Girona i la Diputació.

La desena edició de la Setmana dels Rahola arrencarà el dilluns 14 de febrer a les sis de la tarda a l'aula magna de la Casa de Cultura de la mà de Jordi Basté. El conductor del prgrama 'El món a RAC1' parlarà amb la periodista Marta Gibert sobre les claus de l'èxit del magazín radiofònic i també parlarà del periodisme actual.

L'endemà, 15 de febrer, serà el tor de Vicenç Lozano que explicarà algunes de les interioritats del Vaticà. La periodista Neus Bonet dialogarà amb l'autor del best-seller 'Intrigues i poder al Vaticà' (2021) a l'auditori gran de la biblioteca Carles Rahola a les sis de la tarda.

El cap d'informatius de Televisió de Girona, Dani Vilà, entrevistarà a la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, el dimecres 16 de febrer a la Casa de Cultura. Vilà i Plaja parlaran sobre la trajectòria professional de la portaveu del Govern i de la seva experiència actual.

El dissabte 19 de febrer a les dotze del migdia el meteoròleg Tomàs Molina parlarà amb Cristina Valentí sobre els efectes del canvi climàtic que ja pateix el planeta. El diàleg serà a l'aula magna de la Casa de Cultura de Girona.

Finalment, el dilluns 21 de febrer a les sis de la tarda es farà un debat sobre la crítica cinematogràfica. El director i productor Isaki Lacuesta participarà en aquest acte, acompanyat per Imma Merino, Pep Prieto i Àngel Quintana.

Els actes estan oberts a tota la ciutadania, però caldrà reservar plaça a través de la pàgina web oficial dels premis. A més, també es podran seguir en directe per la web de la Diputació de Girona.

El president del Col·legi de Periodistes de Girona, Joan Ventura, ha destacat que la programació de la Setmana dels Rahola està pensada per "oferir una visió àmplia del món".

Per la seva banda, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha recordat que els actes d'aquesta setmana serveixen per reunir els professionals del periodisme de la demarcació per fer "una anàlisi" del sector. Noguer ha recordat que els periodistes han "estat clau" durant els dos anys de pandèmia.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS