En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Visita de l'alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, al nou box d'urgències amb director de l'equip, Josep Figa, i la referent de Gestió i Servei, Elena Duran. / Foto: IAS

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Ja han finalitzat les obres de millores del consultori d’atenció primària de Llagostera iniciades el 15 de desembre.

Ara, les obres han permès disposar d’un box d’urgències el qual ha de millorar la funcionalitat de l’equipament. També es disposa ara d’un espai per poder tenir als pacients en observació.

També s'ha fet una nova distribució de l’antic arxiu, el qual no es feia servir des de la retirada de l’historial en paper, i ara es disposa d’una zona d’esterilització i un punt de treball amb dos ordinadors.

Els treballs han tingut un cost de 31.693,18€, i han estat finançades per L’institut d’Assistència Sanitària (IAS) i formen part del pla de millora dels equipaments gestionats per l’IAS.

El consultori de Llagostera forma part de l’Àrea Bàsica de Salut de Cassà de la Selva, que també inclou els municipis de Cassà de la Selva, Caldes de Malavella, Quart, Llambilles, Campllong, Riudellots de la Selva i Sant Andreu Salou. Entre tots els municipis, l’equip d’atenció primària dóna servei a una població de 32.000 habitants, els quals tenen com a hospital bàsic de referència el Santa Caterina situat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.

Pel que fa a Llagostera, amb pràcticament 9.000 habitants, segons l’IAS el passat 2021 al consultori local s’hi van atendre un total de 77.867 visites.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS