En directe: La formula - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Local de Banyoles ha detingut un jove per robar a un agent del cos de Caldes de Malavella que estava fora de servei i ha denunciat 3 menors més que haurien participat en l'assalt.

Els fets van passar el 18 de març pels volts de les onze de la nit un grup de 8 nois van assaltar l'agent a la sortida d'un bar del municipi i el van rodejar per robar-li les pertinences.

L'arrestat, a més, va intentar treure's una navalla. En el moment en què la víctima es va identificar com a policia, el grup es va dispersar i va fugir mentre l'agent els seguia amb el seu cotxe.

Arran des fets, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van activar un dispositiu de recerca. En total, van localitzar quatre dels implicats, tres d'ells menors d'edat que coincidien amb la descripció facilitada per la víctima.

El major d'edat va quedar detingut com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació i va passar a disposició judicial. Els altres tres van ser denunciats i hauran de declarar davant de la Fiscalia de Menors quan siguin requerits.

Es dona la circumstància que en les últimes setmanes la Policia Local de Banyoles ha rebut diverses denuncies per fets similars. En tots els casos, un grup de diversos joves abordaven les víctimes i, aprofitant la superioritat numèrica, els sostreien els objectes de valor que duien a sobre.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS