En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'alcalde de Llagostera, Toni Navarro, amb el guanyador de la categoria adult, Xavier Bagès. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Coincidint amb la celebració de Sant Jordi, a Llagostera es va tornar a convocar el Concurs Literari Sant Jordi.

Aquest any ha tornat a tenir un gran èxit de participació amb un total de 618 obres presentades a les tres categories, adult, juvenil i infantil.

L’entrega de premis es va realitzar en dos dies diferents, pel que fa a les categories juvenil i adult es va realitzar el passat divendres 22 d’abril i la categoria infantil el mateix dia de Sant Jordi.

Pel que fa a la categoria d’adult i juvenil, l’acte es va realitzar al vespre la Biblioteca Julià Cutiller, on a banda de conèixer els premiats també es va dur a terme un espectacle literari i musical “Camelia” a càrrec de la companyia Dell’Anima.

A la categoria juvenil es van presentar 82 nois i noies i els guanyadors van rebre una peça de ceràmica de l’artista llagosterenca Lourdes Ral i també un val per valor de 150€ per poder comprar llibres.

Els guanyadors van ser la Cristina Nievas Driss a la categoria juvenil A amb l’obra “Relats de mort” i Carla Cumí López a la categoria juvenil B amb l’obra “La flor sense pètals”.

El guanyador de la categoria d’adult que va rebre un premi dotat en 600€ juntament amb la peça de ceràmica, va ser Xavier Bagès Llasera amb l’obra “Estiu del 68”. A aquesta categoria es van presentar 25 obres.

L’endemà dissabte 23 d’abril al migdia, a la plaça Catalunya, es va fer entrega dels premis de la categoria infantil. Aquí s’hi van presentar un total de 511 treballs i tots els guanyadors van rebre un diploma juntament amb un lot de llibres.

Els guanyadors han estat la Bianca Llascu a la categoria infantil A amb el conte il·lustrat “l’Anna ha aconseguit amigues”.

A la categoria infantil B la guanyadora va ser la Yana Shytikova amb la poesia il·lustrada “La bruixa maduixa i el bruixot maduixot”.

A infantil C la guanyadora va ser la Lídia del Monte Palomo amb el conte “La biblioteca secreta de casa l’àvia”. 

I pel que fa a la categoria infantil C la guanyadora va ser l’Estela Bonal Sánchez amb l’obra “Roses màgiques”.

D’altra banda també es va convocar un any més el concurs de punts de llibre de la Biblioteca Julià Cutiller on hi van haver un total de 527 participants. Els guanyadors van rebre un lot de llibres i també s’ha editat 600 unitats de cada punt de llibre guanyador.

En la categoria A la guanyadora va ser la Mar Richart Basart, en la categoria B la guanyadora va ser la Joana Riera Alsina, a la categoria C va guanyar el punt de llibre de la Llenia Rebamales Fuentes i un accèssit de la categoria C va ser per la Mar Vilaró Ortega.

El Concurs Literari de Sant Jordi està organitzat des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera. Pots consultar totes les obres premiades AQUÍ.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS