En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El vehicle abandonat i immobilitzat per la policia.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La persecució va començar cap a les 5 de la tarda d'ahir dimecres. Els Mossos d'Esquadra estaven identificant dos homes a prop de l'estació de trens de Girona. Un estava a peu de carrer i l'altre es trobava dins d'un cotxe.

De cop i volta, l'home que estava dins del vehícle va fugir del lloc a tota velocitat i va començar a conduir de manera temerària pels carrers de la ciutat.

Entre d'altres, va passar pels carrers de la Rutlla, Pericot o Emili Grahit mentre patrulles dels Mossos i de la Policia Municipal li intentaven donar l'alto.

Durant el recorregut, el fugitiu va arribar a anar fins i tot en contra direcció en algun dels carrers. Va causar danys a 3 vehicles policials, a més d'altres a cotxes particulars que estaven aparcats, i en alguns punts va arribar a pujar a la vorera, obligant els vianants que hi caminaven a apartar-se per esquivar-lo.

La persecució va continuar fins a la zona de Vista Alegre, on el fugitiu va abandonar el cotxe i va marxar corrent. Els Mossos d'Esquadra, que ja el tenien identificat, van començar a buscar-lo. Però ahir a les 9 de la nit, ell mateix es va entregar a comissaria.

És un home de 39 anys a qui ja li consten gairebé una vintena d'antecedents. Alguns d'ells, també per conducció temerària, i altres per tràfic de drogues o robatoris.

Els Mossos d'Esquadra el van detenir, en aquest cas, per conducció temerària, danys, atemptat contra agent de l'autoritat i resistència i desobediència a agents de l'autoritat. El detingut ha passat la nit als calabossos de la comissaria en espera que els agents el traslladin al jutjat per passar-lo a disposició judicial.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS