En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Part de la droga localitzada a Esponellà. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar dilluns passat 17 d'octubre una plantació de marihuana a un mas d'Esponellà, al Pla de l'Estany.

Després que els mossos tinguessin coneixament, a través de la companyia elèctrica, que en una finca situada al Pla de Martís, hi podria haver una plantació amagada, dilluns s'hi van desplaçar.

Els agents es van adreçar a la GIP-5121 i després per un camí de terra fins arribar al mas, amb una construcció aïllada. Un cop allà van notar una forta olor de marihuana des de l'exterior.

Durant l’entrada i registre van localitzar i detenir el propietari del cultiu amb 233 plantes en un incipient estadi de creixement, 150 branques que s’estaven assecant i 3 quilos de cabdells secs de marihuana recol·lectats.

La droga estava repartida en tres estances i un habitatge adjacent que tenia una habitació, terrassa i garatge.

A part de la droga, els agents van retirar nombrós material pel seu cultiu com làmpades, ventiladors, termòstats, tubs d’extracció, aires condicionats, testos, ampolles de gas propà, splits, deshumificadors i una peladora de marihuana.

Els Mossos en van detenir el responsable, un home de 25 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric.

L'arrestat, sense antecedents, serà citat properament per declarar davant de l'autoritat judicial competent.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS