En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els alumnes de 5è de l'escola Puig de les Cadiretes durant la presentació del projecte. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El curs passat es va iniciar a Llagostera el projecte del Consell d’Infants Municipal per tal de que els nens i nenes participin activament en la presa de decisions de qüestions que els afecten directament.

De moment, aquest dimecres s’ha presentat als alumnes de 5è de l’escola Puig de les Cadiretes i s’ha fet un recordatori als alumnes de 6è, que ja hi van participar al curs passat.

Des del servei d’Educació de l’Ajuntament de Llagostera s’ha explicat als alumnes què és el Consell, també han pogut realitzar una dinàmica sobre els drets i deures i han parlat sobre el dret a la participació i quin serà el format de les trobades.

Cada grup de 5è i 6è de tots dos centres ha de triar un conseller/a titular i un de suplent. El conseller/a titular assisteix a les sessions com a representant i portaveu dels seus companys de classe i el suplent ocuparà el seu lloc en cas que no pugui assistir a alguna de les convocatòries.

Dimecres de la setmana vinent serà el torn de presentar el projecte als alumnes de 5è de l’escola Lacustària.

Un cop s’hagin fet les presentacions, caldrà fer la tria dels representants que assistiran a les trobades. Aquestes es faran a partir del mes de gener del proper 2023 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera i n’hi ha 5 de previstes.

Tot el que es parla al consell el conseller/a ha de traslladar-ho i explicar-ho als seus companys de classe i viceversa. El tutor/a de l’escola s’encarrega d’oferir el moment per fer-ho, d’ajudar a reflexionar sobre els temes proposats i vehicular les votacions que s’hagin de fer per prendre decisions.

El Consell d’Infants Municipal és un projecte engegat per l’àrea d’Educació de l'Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració de les dues escoles del municipi.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS