En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una caixa plena de pots de perfum i colònia que els Mossos han trobat en el maleter d'un cotxe a Maçanet. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 41 anys que havia robat 118 perfums, 48 parells de sabates, 4 bosses de mà de marques cares i diversos objectes (navegadors i bateries entre d'altres).

Els agents estaven fent un patrullatge preventiu per l'AP-7 cap a les 4 de la matinada d'aquest dimarts quan en una àrea de servei de Maçanet de la Selva han trobat un vehicle aturat amb els llums apagats.

En veure'l si han dirigit i de cop, el turisme ha arrencat tot fugint dels agents. Tot i les senyals lumíniques per demanar que s'aturessin, els dos ocupants del cotxe han fet cas omís.

Finalment els agents els han interceptat i el copilot ha sortit corrent, mentre que els agents han aconseguit retenir el conductor, que tenia antecedents.

La policia ha obert el maleter del cotxe i ha descobert tots els objectes sostrets i ha detingut l'home. Els agents han pogut retornar els productes sostrets a la víctima, que havia denunciat el robatori. Es tracta d'un repartidor d'una empresa de paqueteria.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS