En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El Ple Juvenil de Llagostera. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un any més s’ha celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera el Ple Juvenil amb els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut.

Els alumnes han assumit les funcions polítiques dels regidors per plantejar preguntes i realitzar propostes per tal de millorar el municipi a l’alcalde de Llagostera i a l’equip de govern.

Durant el Ple Juvenil els alumnes s’han interessat per diversos temes locals, com la construcció de la residència geriàtrica, la seguretat ciutadana, els casos d’ocupacions d’habitatges, l’accés a l’habitatge, l’estat de les carreteres, l’organització d’activitats d’estiu i festivals de música i temes relacionats amb l’impuls de les energies renovables, el feminisme, la gestió dels impostos municipals, entre d’altres temes.

Pel que fa als alumnes que han realitzat les funcions de regidors han estat Martí Carreras, Yasmin Ghezouani Gaina, Núria el Hadj, Biel Malagón, Berta Xargayó, Queralt Venturta, Ivan Arjona, Mariona París, Maria Palomo, Jordi Soler i Oriol Fonfria. Natana Vilanova ho ha fet com a secretària i Alejandra Luque i Oriol Fernàndez han cobert la sessió com a periodistes.

Ha estat presidit per l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, juntament amb diversos regidors de l’equip de govern, Sílvia Fà, Enric Ramionet i Eduard Díaz.

El Ple Juvenil de Llagostera està impulsat des de les regidories de Joventut i Educació de l’Ajuntament de Llagostera i l’Institut de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS