En directe: Top 25 - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

La Policia Local de Platja d'Aro i els Agents Rurals comptant algunes de les garoines comissades als furtius.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Al dispositiu conjunt que va permetre atrapar els dos pescadors furtius hi van participar agents de la unitat de Medi Natural de la Policia Local de Platja d'Aro i membres del grup de suport marí dels Agents Rurals.

De fet, ja feia dies que els dos cossos anaven al darrere dels sospitosos, que es dedicaven a pescar garoines al litoral de la urbanització La Gavina de S'Agaró.

Divendres passat, els van poder interceptar just quan acabaven de saltar-se la normativa. Cap a la una del migdia, efectius de paisà de la policia local i dels rurals van aturar els dos pescadors quan es disposaven a carregar dos cabassos plens a vessar de garoines a la seva furgoneta.

Tot i que els dos homes tenen llicència de pesca subaquàtica recreativa, i poden pescar garoines, la normativa limita que se'n puguin extreure com a màxim 150 per dia i persona. Ells, a dins dels dos cabassos, portaven fins a 564 exemplars d'aquest equinoderm.

Per això, la policia i els rurals els van denunciar. Els dos pescadors tenen 46 i 52 anys i són veïns de Palamós i de Sant Feliu de Guíxols. Els agents els van intervenir l'excés de captures i van retornar les garoines al mar.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS