En directe: Top 25 - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

El president de la Cambra de Comerç de Girona en la presentació de la fira TreballemGi. / Foto: Cambra de Comerç de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Cambra de Comerç de Girona organitzarà una nova edició de la fira TreballemGi el proper 18 d'abril de les 9 del matí a les 6 de la tarda.

Al llarg de tot aquest temps, els interessats podran conèixer les 60 empreses que hi haurà i apuntar-se en les 500 ofertes laborals que s'oferiran. Una vegada els interessats s'apuntin a una oferta, es preveu que durant la jornada ja es facin algunes entrevistes laborals.

Algunes de les empreses hi participaran sota la seva marca i d'altres ho faran englobats en els seus gremis.

Aquest esdeveniment es farà en format virtual en una plataforma pròpia de la Cambra de Comerç i les persones que vulguin participar-hi poden fer-ho fins al mateix 18 d'abril.

La fira s'ha convertit en un punt de trobada entre empreses que necessiten incorporar gent i persones que busquen feina. En ella s'hi poden trobar ofertes d'una trentena de perfils diferents, com ara administració i gestió, arquitectura, enginyeria, comerç, edificació i obra civil, educació, electricitat i electrònica, mecànica i soldadura o hostaleria.

A més, també es faran conferències i tallers de com crear una marca personal o com començar un projecte d'emprenedoria i també es faran sessions d'orientació laboral i de millora en la imatge.

Durant les 8 edicions anteriors, hi han participat 367 empreses, que han ofert 1.684 ofertes de feina. Hi han hagut 4.200 inscrits i s’han realitzat més de 12.000 entrevistes.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS