En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'entrega del premi de la categoria d'Adults a Marina Sancho. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La 28a edició del Concurs Literari Sant Jordi de Llagostera d’aquest 2023 ha rebut un total de 528 obres, repartides en les 3 categories: Adult, Juvenil i Infantil.

La categoria amb més participació ha estat la Infantil, amb un total de 465 treballs presentats. Seguida per la Juvenil amb 37 participants i la categoria Adult amb 24 obres presentades.

L’entrega de premis s’ha dut a terme en dos dies diferents, pel que fa a la categoria Juvenil i Adult es va realitzar el passat divendres 21 d’abril a la Biblioteca Julià Cutiller i la categoria Infantil ahir diumenge 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a la plaça Catalunya.

Pel que fa a l’obra guanyadora de la categoria d’Adult ha estat “El mercader de teixits” de Marina Sancho Roca. La guanyadora ha rebut un premi dotat en 600€.

A la categoria Juvenil, els guanyadors han estat Alba Palau López amb l’obra “Mystic”, Bruna Rauly vila amb “Doble vida” i Joaquim Garcia Florez amb l’obra “Sed nox perduravit”. Tots ells han rebut un val per valor de 150€ per comprar llibres.

A la categoria infantil, els guanyadors en l’especialitat de conte il·lustrat han estat la Nora Asensio Khila amb l’obra “La família animada” en concret per la seva imaginació i per la qualitat de la il·lustració, Adriana Dimitrova Teleman amb “Som únics” per la seva imaginació i el bon desenvolupament de la història”.

A l’especialitat de poesia il·lustrada la guanyadora ha estat l’Ona Vilalta Cubarsí amb l’obra “Cavall Salvatge” per la seva imaginació i la bonica il·lustració. I a l’especialitat de conte, la guanyadora ha estat l’Ivet Martínez Leroux amb “El ball de l’esperit” per la seva originalitat i bonica història.

Seguint en la categoria Infantil i en l’especialitat de poesia, la guanyadora ha estat la Fatou Ceesay amb l’obra “La lluna” per la seva originalitat i qualitat literària.

A banda del Concurs Literari també es va convocar un any més el Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca Julià Cutiller, aquí es van presentar un total de 543 participants i els guardons es van entregar ahir diumenge durant la diada de Sant Jordi a la plaça Catalunya. Els guanyadors s’han emportat un lot de llibres i en total s’han editat 600 unitats de cada punt de llibre guanyador.

Els guardonats d’aquest concurs han estat a la categoria A Maya Chicharro Gallardo i ha rebut un accèssit de la categoria A la Tània Iqbal Akhtar, a la categoria B Cinta Murgadella Capdevila i a la categoria C Joana Riera Alsina.

Les obres guanyadores tant del Concurs Literari Sant Jordi com del Concurs de Punts de llibre es poden consultar al web de l’Ajuntament de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS