En directe: La formula

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Junta Electoral Central (JEC) ha acordat ampliar el termini per dipositar el vot per correu fins al dijous 25 de maig, un dia més del que estava previst.

L'àrbitre electoral atén així la petició que va realitzar Correus d'estendre-ho. Els ciutadans podran portar el vot en els horaris habituals de les oficines.

En un acord fet públic ahir dijous després de la reunió de l'àrbitre electoral dimecres a la tarda, la JEC remarca que Correus "haurà d'extremar la diligència per assegurar que els sobres amb el vot poden entregar-se el dia de la votació a les respectives meses electorals, dins dels terminis legalment establerts".

En total 80.189 persones han sol·licitat votar per correu a Catalunya per als comicis del 28 de maig, segons les dades ofertes per Correus. Del total, 66.176 han fet la sol·licitud de forma presencial en alguna de les oficines del servei postal, mentre que les 14.013 restants ho han fet de forma telemàtica.

En el cas de les sol·licituds presencials, a la demarcació de Barcelona n'hi ha hagut 49.298, seguida per la de Tarragona amb 6.218, per la de Girona amb 5.488 i per la de Lleida amb 5.172. Pel que fa a les telemàtiques han estat 10.705, 1.256, 1.138 i 914 respectivament.

Vota el número 1

Pel 10 de maig

COL·LABORADORS