En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Associació Llagostera en Flor organitza un any més i per 32è el Concurs-Exposició de flors, plantes i aparadors del 26 al 30 de maig.

Durant tots els dies de la Festa Major de Llagostera es podrà visitar aquesta mostra floral tant a l’església com a diversos punts del nucli antic.

Un any més al concurs hi poden participar totes les persones que ho desitgin i de qualsevol edat. En total consta de 12 categories: planta de fulla verda, planta de flors, rams de roses, rosa individual, rams de fors seques, rams de bosc, rams artificials, bonsai, centres amb fruites o vegetals, ikebana, cactus i aparadors.També hi haurà una categoria infantil per a infants menors de 12 anys.

Les flors i plantes es poden portar el dijous 25 de maig de 9h a 13h i de 16h a 20h i es podran recollir el dimarts 30 de maig de 9h a 13h.

L’entrega de premis es durà a terme a l’església el diumenge 28 de maig a la tarda.

També s’ha organitzat una visita guiada per tota l’exposició el diumenge 28 de maig a les 18h.

A banda també hi haurà activitats infantils i per a tota la família.

La inauguració de l’exposició es durà a terme el primer dia de la Festa Major, el divendres 26 de maig a les 18h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera, on també es farà entrega del premi 2023 de l’Associació Llagostera en Flor.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS